Det var den helgen

Nu är klockan 11 på kvällen. Imorgon är det måndag och dags för allvaret igen. Mannen jobbar, 12-21. Känns längre än vad det verkligen är för mig som går hemma och bara väntar på att förlossningen ska starta. Fem dagar kvar till BF... himmel att det kan ta sådan tid! Fy vad less jag är, men samtidigt... nervös. Det ska nog gå bra, bara jag tar det lugnt och kommer ihåg att andas.

Imorgon åker Oneke till Malmö och fortsätter plugga, Terese kommer och hämtar Salome till dagis... jag ska väl försöka få tiden, dagen att gå, på något sätt. Öva andningsövningar kanske?? Haha. Trodde igår att det hade startat, men icke...

Godnatt!

Är det tillåtet?

Trodde inte att det var möjligt att längta ut såpass mycket. Jag tror jag ska klä på mig och gå en kort tur även om det bara så blir fram och tillbaka 20 meter utanför porten!

Inatt hade jag sammandragningar, mådde illa och kände mig rentav snurrig. Min man, Dudde, kom hem kvart i 1 inatt från jobbet sitt, trots att han sagt sig vara mycket, mycket trött stannade han uppe och samtalade med vänner världen över på datorn. Klockan 4 imorse tog han sin dusch och kom och lade sig, vid det laget hade Salome vaknat och börjat gnälla efter hans uppmärksamhet. Inte konstigt alls att hon är som klistrad vid honom när han är hemma. Igår jobbade han 11 timmar ungefär. Är det ens tillåtet undrar jag?


Hur länge till?

Nu är det bara 7 dagar kvar till BF (BF=Beräknad Förlossning).
Förra gången kom det igång 4 dagar innan BF. Undrar hur det tänker bli den här gången? Jag längtar... och jag fasar, allt samtidigt.

Salome, lilla 1-åringen i huset, har kommit igång med dagis igen. Min resurshjälp föreslog att jag skulle be om utökad barnomsorg, som hon ser det finns ju behovet, framförallt sedan då lillebror kommit. Jag är orolig över det där med TIDEN. Hur jag ska få den att räcka till för båda barnens behov. Lillebror lär väl sova mest hela tiden, men när han ska matas, helst ammas, så vet jag inte om Salome kommer vara så pigg på att låta honom få den egentiden. Hon vill ju ha uppmärksamhet och närhet. Och hon har rätt att få det också, så jag hoppas verkligen det ska fungera att leva i en sådan här tre/fyrenighet.

Nu ska Salome få lite middag i magen. Om hon vill äta vill säga...

RSS 2.0